Amikor vége lesz a nyárnak és beköszönt az ősz, ideje elgondolkodni azon, hogy mit kezdjünk a teraszunkkal. Nyáron jól esik kiülni egy kicsit hűsölni, meginni egy hideg limonádét vagy koktélt. Miért ne kaphatná meg ugyanezt a kényelmet télen is egy forró tea társaságában? Ez a lehetőség most már magánszemélyek részére is elérhető megoldás.

Manapság nagy népszerűségnek örvend a teraszok körbe ponyvázása ezek az úgynevezett téliesítések. Nem csupán magánemberként származhat előnye ebből a praktikus megoldásból. A téliesítéseknek nagy hasznát veszik a vendéglátóhelyiségek üzemeltetői, meghosszabbítva ezzel a teraszok, kinti helyiségeik nyitva tartását, üzemeltetését.

Miért olyan gazdaságos megoldás a teraszok téliesítése?

Mivel a ponyva oldalfalai mobilan vannak rögzítve, így a jó idő beköszöntével le lehet szerelni és félre lehet rakni a következő szezonra. Tehát duplán jól jár, hiszen a téli hónapokban is biztosított lesz a kellő mennyiségű hely; vendégei számára, másrészt nem kell azon aggódni, hogy jövő télen ismét pénzt kell szánnia erre.

Milyen extra lehetőségek vonatkoznak a teraszokra, téliesítésekre?

A ponyvák oldalfalára rendelhet átlátszó ponyvaablakot illetve az üzleti bejáratokhoz hő függönyt is. Tegye még praktikusabbá és komfortosabbá teraszát a legjobb áron! A terasz téliesítésekre felmérés alapján tudunk árajánlatot készíteni! Ezzel is biztosítjuk, hogy csak a legjobb minőséget kapja, személyre szabottan. Minden elkészült termékünkre garanciát vállalunk, mely sok éves szakmai hozzáértésünk záloga is egyben.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 30/ 2 415 415-ös telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@bendeponyva.hu e-mail címre!

Teraszok, téliesítések terén is válassza a legjobbat: Bende ponyva; amely minden évszakban megállja a helyét!