Szeretné személygépjárművét védett, fedett helyen tudni, de nincs elég pénze egy garázs felépítésére? Ilyenkor az Ön számára egy mobilgarázs a nyújtja a lehető legjobb megoldás. Ezek a mobilgarázsok, egyszerű szerkezetük és felépítésük miatt igen gazdaságos áron beszerezhetőek. Nincs szükség mérnöki eszmefuttatásokra ahhoz, hogy felállítsuk, és nem kell heteket várni arra, hogy elkészüljön. Az egyszerű váztól a bonyolultig bármilyen mobilgarázs építhető.

Védje meg Ön is ésszerűen gépjárművét az időjárási viszontagságok elől, legyen szó esőről, szélről, hóról vagy akár jégről. Mindezek mellett, kiváló minőségű anyagát tekintve még az UV sugarak káros hatási sem érhetik el. Ezek fontos szempontok, hiszen elsősorban egy olyan eljárásról beszélünk, amely egyszerre idő- és költséghatékony. Emellett ugyanolyan biztonságot is nyújt, mint egy hagyományos garázsépület.

Miből készül egy mobilgarázs?

Az általunk forgalmazott mobilgarázsok; úgynevezett ponyva mobilgarázsok. Ezek egytől egyig PVC bevonatú anyagból készülnek. A ponyva mobilgarázs szerkezete acél; ezáltal könnyen és gyorsan összeszerelhető. Az egyszerűtől a bonyolultig; bármilyen ponyva mobilgarázs építhető.

Miért olyan praktikus a ponyva mobilgarázs?

  • hamar és könnyűszerrel elkészíthetőek
  • külön építési engedélyt nem kell beszereznünk
  • védi az autónkat a káros UV sugaraktól, a jégesőtől, a hidegtől és a hótól
  • kedvező áron beszerezheti saját mobilgarázsát

Miért minket válasszon?

Sok éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy egy megbízható és stabil csapattal rendelkezünk. A megrendeléseket mindig a megadott határidő lejárta előtt teljesítjük. Versenyképes árakat kínálunk és garanciát, minden egyes termékünkre.