Ha ponyváról van szó, nem elég csupán az elkészítésükkel foglalkozni. A ponyvajavítás legalább olyan lényeges és fontos feladat, mint maga a kivitelezés. Nem mindenkinek van pénze új ponyva vásárlására, ha a régi megsérül, erre a problémára a ponyvajavítás a megfelelő orvosság.

A ponyvajavítás során nem számít, hogy az általunk egykor elkészített ponyváról vagy egy másik cég termékéről van-e szó. A javítás az javítás, amivel nem lehet játszadozni. Egy szakadt vagy elöregedett ponyva akár balesetveszélyessé is válhat, mindamellett nem nyújt szép látványt. Miért várna vele addig, amíg már menthetetlen állapotba nem kerül? Senki nem szeretne tízezreket költeni egy új ponyvára, ha a sérülés még nem túlzott mértékű.

Sürgős esetben is vállalnak ponyvajavítást?

Természetesen! Keressen fel bennünket a hét bármely napján és mi 24 órán belül elvégezzük a ponyvajavítást! A helyszíni ponyvajavítás sem akadály; hiszen helyszíni kiszállással minden probléma megoldható.

Garantáljuk, hogy gyors munkavégzésünk nem megy a minőség rovására. Sőt, szakembereink sok éves szakmai tapasztalatuk nélkül nem is lennének képesek ilyen hatékony munkamenetre. Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen kiváló kollégáink vannak, hiszen nélkülük nem működhetne ilyen virágzóan vállalkozásunk.

Miért érdemes belemenni a ponyvajavításba? Mikor érdemes tényleg újat vásárolni?

Mert sokkal olcsóbb megoldást jelent az Ön számára és nem feltétlen eldobandó az, ami hibás. Gondoljunk a környezetünkre; amit rendbe lehet hozni; azt megéri ponyvajavítás alá vonni, hiszen az ilyen anyagok hosszútávon kiszolgálják értéküket. Más cégeknek talán az az érdeke, hogy eladjon Önnek egy teljesen új terméket; a sokkal nagyobb nyereség reményében, mi azonban nem ilyenek vagyunk! Nem használjuk ki ügyfeleink bizalmát!

Előfordulnak olyan esetek, amikor a ponyvajavítás már tényleg nem segít és szükségessé válik egy új beszerzése. Ilyen esetek az anyag súlyos sérülésekor vagy a sok éves elhasználódás miatt fordulhatnak leggyakrabban elő. Mint, minden más: a ponyva sem tart örökké, de amíg tudja: tartsa életben!