Hallott már róla, hogy az autódekorálás az egyik leghatékonyabb hirdetési felületet biztosítja? Miért is? Gondoljon bele, mennyi ember megfordul az utcákon nap mint nap. A reklámtáblák és plakátok már nem keltik fel annyira az érdeklődést, mint ha egy járművön jönne velünk szembe.

Választhat autódekorálást akkor is, ha Önnek nincs semmiféle reklámozni valója, csupán hétköznapi közlekedési eszközét szeretné egy kissé feldobni valamivel. Az autódekorálás nem csupán személyautókra vonatkozik, hanem motorra, teherautóra, buszra és egyéb járművekre is. Ne szabjon határokat fantáziájának, merjen kitűnni a tömegből!

Hogyan zajlik egy autódekorálás?

Ha van, egy jó ötlete mi megvalósítjuk; legyen az hirdetés, feliratozás vagy akár dekorálás. Az egyszerű feliratozástól kezdve egészen a digitális nyomtatásig meg tudjuk valósítani rendelését. Akár van elképzelése akár nincs, mindenképpen a segítségére leszünk. Látványterveket készítünk a kívánt mintáról és feliratról, melyeket csak az Ön jóváhagyása után kerülnek véglegesítésre. Az autódekorálás, feliratozás plotter fóliával történik, melyet egyébiránt nagy választékban értékesítjük is. Munkatársaink szakértelme hozzájárul a pontos és precíz felhelyezéshez.

Mit érdemes még tudni az autódekorálással kapcsolatban?

Nagyon fontos, hogy még az autódekorálás megkezdése előtt az adott jármű kellő tisztaságú legyen; tehát le kell mosni! E-nélkül a fólia nem tapadna olyan biztosan és simán a felületre.
Ne riasszák vissza a téli hónapok sem, nálunk az autódekorálás nem évszakhoz kötött! A téli, hidegebb hónapoknak is vállalunk autódekorálást, feliratozást. Nemrégiben épült csarnokunk lehetővé teszi, hogy a kellő hőmérsékletet biztosíthassuk a fóliák felhordásához.

Miért minket bízzon meg autódekorálással?

Mert nekünk csak az Ön igényei számítanak, nem próbáljuk meg előre elkészített bóvli mintákkal megváltoztatni elképzelését. Több éves szakértelemmel és a legmodernebb technikával dolgozunk. Munkáink minőségére teljes körű garanciát vállalunk.