Modern gazdaságunk fő ütőerét a reklámozás és a szállítmányozás képezi, mellyel szinte mindent el lehet érni. Ahhoz azonban, hogy ez működőképes legyen, sokat és jól kell teljesíteni. Ezen célok teljesítése érdekében alapítottuk meg cégünket a 2001-es évben. Vállalkozásunk, a Bende és Társa Bt. elsődleges szolgáltatásai közé tartozik a ponyvakészítés, a ponyvajavítás, a ponyvatartó vázszerkezet készítése, a sátorkészítés, a terasz téliesítés, a ponyva dekoráció, a járműdekoráció, a mobil garázs készítés és a molinó/ponyva gyártás, melyek kivitelezését egy 3300 m2-es telephelyen biztosítjuk.

2009-ben, a folyamatos fejlődésünknek köszönhetően bővültünk egy 1000 m2-es üzemcsarnokkal, ennek köszönhetően kiterjesztettük szolgáltatási területünket, hogy a lehető legtöbb ügyfél elégedettségét garantáljuk minél több területen.

Vállalkozásunk egy igen jól frekventált helyen vetette meg gyökereit, így lehetővé vált, hogy az ország egész területére kiterjesszük szolgáltatásainkat. Rendelhet tőlünk az interneten, telefonon vagy akár személyesen is ha ellátogat hozzánk. Egyedi ajánlatunkért érdeklődjön bátran és ne szalassza el a legjobb lehetőségeket. A ponyvakészítés sokoldalúsága miatt fontos, hogy kellő odafigyeléssel és gondossággal készüljenek el, a legkiválóbb technikai műszerek és eszközök segítségével.

A ponyvakészítés nem gyerekjáték, ne bízza rá akárkire!