Ne elégedjen meg a régivel, ha nálunk kedvező áron beszerezhetőek a legmodernebb teherautó ponyvák! Látogasson el hozzánk vagy adja le rendelését még ma! A teherautó ponyvák elkészítését rövid határidővel vállaljuk, előzetes egyeztetés alapján akár mindössze 1 munkanap alatt!

Dobja fel tehergépjárművét egyedi céges felirattal, hogy bárhol az országban és a határokon túl is megjegyezhessék a nevét. Kösse össze a kellemes megoldást a hasznossal és vegye igénybe a teherautó ponyvák segítségét cége reklámozásában. Ne elégedjen meg az egyszínű változatokkal, tervezze meg saját feliratát és mi megvalósítjuk elképzelését. Továbbá magas színválasztékkal állunk rendelkezésére.

Milyen anyagból készülnek a teherautó ponyvák? Mik a méretbeli paraméterek?

Ezek a teherautó ponyvák PVC bevonatúak, mind a két oldalukon lakkozottak, ami azért különösen lényeges, mert az UV sugárzás káros hatásai ellen nyújtanak védelmet. A teherautó ponyvák általában 8×8, 9×9, 12×12 cm2 szövésű anyagokból készülnek. A méreteket tekintve pedig 650 gr/m2 – 900 gr/m2 terjedelműek. Több színből választhatja ki az Ön számára legjobban tetszőt, illetve ha feliratozást is szeretne; akkor a betűtípust.

Milyen típusra tudják kivitelezhetőek a teherautó ponyvák?

A teherautó ponyvákat bármilyen típusra kivitelezni tudjuk, többek között:

  • belföldi
  • nemzetközi (TIR)
  • rolós függönyös
  • tekerős
  • cikcakk lefűzéssel

Miért érdemes minket választani?

A telephelyünk egyszerre több teherautó befogadására is képes. Teherautó ponyvákat rövid határidővel vállaljuk, előzetes egyeztetés alapján mindössze 1 munkanap! Megbízhatóság és szakértelem egy helyen: Bende Ponyva; nem csak Budapesti lakosoknak!