Ne csak akkor gondoljon sátrakra, ha egy hétvégi kirándulást tervez a családjával, hiszen a sátorponyvák nem csupán az alvás funkcióját töltik be. Természetesen senki nem tilt meg egy kis szunyókálást alattuk, de ennél nagyobb eseményeknek is teret adnak ezek a nagy méretű sátrak.

Legyen szó egy szabadtéri esküvőről, tradicionális vagy családi ünnepről, esetleg egy kirakodóvásárról; ezek a ponyvasátrak mindig ideális választást jelentenek az Ön számára. Egyszerű, gyors és kényelmes megoldás, mely nem fogja cserben a szorult helyzetekben sem. Mindenki igyekszik a leghatékonyabb megoldást választani a legkedvezményesebb áron, amit ezek a sátrak elérhetővé tesznek.

Mekkora méretben forgalmazzuk ezeket a speciális kialakítású sátrakat?

Sátorponyváink 1 m2-től a több 100 m2-ig megtalálhatóak kínálatunkban. Válogasson kedvére vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat.

Milyen anyagból készülnek a sátrak? Csak a ponyvát készítik el megrendelésre?

Általában a ponyvasátrakat M2 (késedelmi tűz égésű ponyva) anyagból készítjük. Ezáltal is ügyelve arra, hogy ne csupán minőséget, hanem biztonságot is nyújtsunk megrendelőinknek.

Nem csupán a ponyvát készítjük el, nem mindenki rendelkezik a nagyobb méretekhez vázszerkezettel. Igény szerint tehát vállaljuk a ponyvákhoz tartozó sátorvázak legyártását is. Ezek készülhetnek alumíniumból, acélból, rozsdamentes és fa szerkezetekből is.

Milyen extra szolgáltatásokat vállalnak a sátrak elkészítésekor?

A ponyvasátrakba igény szerint átlátszó ablakokat is beépítünk, feltéve ha idejében jelzi felénk kérését.

Továbbá: előzetes egyeztetés alapján vállaljuk a teljes kivitelezést a nagyobb raktársátrak esetében; az alapozástól egészen a tetőig. Ez a következőket foglalja magába:

  • pontalap kiásása, alapozása,
  • szerkezet felállítása, ha kell daruval,
  • ponyva felszerelése,
  • villanyszerelés

Keressen fel minket bátran és adja le megrendelését még a mai nap folyamán, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elkészíthessük az Ön igényeinek megfelelő sátrakat.