Nem csupán az elektronikus formában megjelenő reklámok és hirdetések fejlődnek, hanem a hagyományos értelemben vett módszerek is. Nagyon divatos lett, hogy valaki ponyva (molinó) reklámfelületet vegyen igénybe terméke népszerűsítésére. Ezek előnye abban rejlik, hogy bárhol, bármikor könnyedén felállíthatóak és kihelyezhetőek mérettől függetlenül is.

Napjaink egyik legsikeresebb marketingeszköze a különböző méretű és színű ponyvák, más néven molinók, bannerek kihelyezése különböző felületekre. Népszerűségét többek között alacsony árának és gyors kivitelezhetőségének köszönheti. A jelenlegi gazdasági helyzetet tekintve nem utolsó szempont a ponyva (molinó) reklámfelület árkülönbsége a többi reklámfelülethez képest.

Milyen technikával készül a ponyva (molinó) reklámfelület? Amit a ponyva (molinó) reklámfelületre nyomnak az végleges?

A válaszadást rögtön a második kérdés megválaszolásával kezdenénk: nem feltétlen kell véglegesnek lenni a feliratozásnak. Több féle technikával készített ponyva (molinó) reklámfelület közül lehet választani:

  • ideiglenes felirattal ellátott ponyvák (a ponyva, mint alaptermék megmarad, a szöveg módosítható)
  • végleges felirattal ellátott ponyvák (speciális szitafestékkel történik a feliratozás, dekorálás)

Csak ponyva (molinó) reklámfelület kivitelezését vállalják? Vannak a ponyva (molinó) reklámfelületekkel kapcsolatos egyéb szolgáltatásaik is?

A ponyva (molinó) reklámfelületek teljes körű kivitelezése mellett vállaljuk bérmunkában óriás reklámponyvák összehegesztését illetve ringlizését.

Mit foglal magába egy ponyva (molinó) reklámfelület kivitelezése?

Megrendelésekor felmérjük a pontos igényeket és ennek megfelelően készítjük el a látványtervet. Amennyiben nincs teljes elképzelése és csupán a sötétben tapogatózik akkor se essen kétségbe, hiszen munkatársaink minden téren a segítségére lesznek. A látványterve elfogadása után kiválaszthatja, hogy ideiglenes vagy végleges feliratra van szüksége. Precíz és hozzáértő munkánknak köszönhetően átadjuk az elkészült ponyvát, melyre garanciát is vállalunk.