Milyen szolgáltatások tartoznak bele a ponyvakészítésbe?

 • Autódekorálás: Dobja fel gépjárművét valami egyedi motívummal vagy hirdesse vállalkozását feliratozással! Tervezze meg és váltsa valóra elképzeléseit, mi garantáltan a segítségére leszünk!
 • Medencebélelések: Tegye biztonságossá medencéjét kedvezményes áron, hogy az önfeledt lubickolást semmi ne zavarhassa meg.
 • Medencetakarók: Védje meg medencéjét a szennyeződésektől minden időben!
 • Mobilgarázs: Egyszerű, tartós és esztétikus megoldást nyújt mindenki számára; elérhető áron.
 • Ponyva (molinó) reklámfelület: Amikor nem a méret a lényeg!
 • Ponyvajavítás: Szakadt? Elhasználódott? Sérült? Bízza ránk, mi megjavítjuk!
 • Reklámtáblák: Álmodja meg, mi azonnal elkészítjük a legjobb minőségű reklámtáblákat!
 • Sátrak: Ideális megoldást nyújt különböző rendezvényekre, ünnepekre.
 • Teherautó ponyvák: A biztonságos fuvarozás mindenkinek jár, még a legnagyobbaknak is.
 • Teraszok, téliesítések: Téliesítsen időben, hogy ne veszítse el vendégeit.
 • Utánfutó ponyvák: Különböző színekben és típusokban kaphatóak.
 • Világító dobozok: Figyelemfelkeltés mesterfokon!

Sürgős esetben is vállalnak ponyvajavítást?

Természetesen! Keressen fel bennünket a hét bármely napján és mi 24 órán belül elvégezzük a ponyvajavítást! A helyszíni ponyvajavítás sem akadály; hiszen helyszíni kiszállással minden probléma megoldható.

Miért érdemes belemenni a ponyvajavításba? Mikor érdemes tényleg újat vásárolni?

Mert sokkal olcsóbb megoldást jelent az Ön számára és nem feltétlen eldobandó az, ami hibás. Gondoljunk a környezetünkre; amit rendbe lehet hozni; azt megéri ponyvajavítás alá vonni, hiszen az ilyen anyagok hosszútávon kiszolgálják értéküket.

Hogyan zajlik egy autódekorálás?

Ha van, egy jó ötlete mi megvalósítjuk; legyen az hirdetés, feliratozás vagy akár dekorálás. Az egyszerű feliratozástól kezdve egészen a digitális nyomtatásig meg tudjuk valósítani rendelését. Akár van elképzelése akár nincs, mindenképpen a segítségére leszünk. Látványterveket készítünk a kívánt mintáról és feliratról, melyeket csak az Ön jóváhagyása után kerülnek véglegesítésre. Az autódekorálás, feliratozás plotter fóliával történik, melyet egyébiránt nagy választékban értékesítjük is. Munkatársaink szakértelme hozzájárul a pontos és precíz felhelyezéshez.

Mit érdemes még tudni az autódekorálással kapcsolatban?

Nagyon fontos, hogy még az autódekorálás megkezdése előtt az adott jármű kellő tisztaságú legyen; tehát le kell mosni! E-nélkül a fólia nem tapadna olyan biztosan és simán a felületre. Ne riasszák vissza a téli hónapok sem, nálunk az autódekorálás nem évszakhoz kötött! A téli, hidegebb hónapoknak is vállalunk autódekorálást, feliratozást. Nemrégiben épült csarnokunk lehetővé teszi, hogy a kellő hőmérsékletet biztosíthassuk a fóliák felhordásához.

Milyen technikával készül a ponyva (molinó) reklámfelület? Amit a ponyva (molinó) reklámfelületre nyomnak az végleges?

A válaszadást rögtön a második kérdés megválaszolásával kezdenénk: nem feltétlen kell véglegesnek lenni a feliratozásnak. Több féle technikával készített ponyva (molinó) reklámfelület közül lehet választani:

 • ideiglenes felirattal ellátott ponyvák (a ponyva, mint alaptermék megmarad, a szöveg módosítható)
 • végleges felirattal ellátott ponyvák (speciális szitafestékkel történik a feliratozás, dekorálás)

Csak ponyva (molinó) reklámfelület kivitelezését vállalják? Vannak a ponyva (molinó) reklámfelületekkel kapcsolatos egyéb szolgáltatásaik is?

A ponyva (molinó) reklámfelületek teljes körű kivitelezése mellett vállaljuk bérmunkában óriás reklámponyvák összehegesztését illetve ringlizését.

Mit foglal magába egy ponyva (molinó) reklámfelület kivitelezése?

Megrendelésekor felmérjük a pontos igényeket és ennek megfelelően készítjük el a látványtervet. Amennyiben nincs teljes elképzelése és csupán a sötétben tapogatózik akkor se essen kétségbe, hiszen munkatársaink minden téren a segítségére lesznek. A látványterve elfogadása után kiválaszthatja, hogy ideiglenes vagy végleges feliratra van szüksége.

Miből készül egy mobilgarázs?

Az általunk forgalmazott mobilgarázsok; úgynevezett ponyva mobilgarázsok. Ezek egytől egyig PVC bevonatú anyagból készülnek. A ponyva mobilgarázs szerkezete acél; ezáltal könnyen és gyorsan összeszerelhető. Az egyszerűtől a bonyolultig; bármilyen ponyva mobilgarázs építhető.

Miért olyan praktikus a ponyva mobilgarázs?

 • Hamar és könnyűszerrel elkészíthetőek.
 • Külön építési engedélyt nem kell beszereznünk.
 • Védi az autónkat a káros UV sugaraktól, a jégesőtől, a hidegtől és a hótól.
 • Kedvező áron beszerezheti saját mobilgarázsát.

Milyen anyagból készülnek a teherautó ponyvák? Mik a méretbeli paraméterek?

Ezek a teherautó ponyvák PVC bevonatúak, mind a két oldalukon lakkozottak, ami azért különösen lényeges, mert az UV sugárzás káros hatásai ellen nyújtanak védelmet. A teherautó ponyvák általában 8×8, 9×9, 12×12 cm2 szövésű anyagokból készülnek. A méreteket tekintve pedig 650 gr/m2 – 900 gr/m2 terjedelműek. Több színből választhatja ki az Ön számára legjobban tetszőt, illetve ha feliratozást is szeretne; akkor a betűtípust.

Milyen típusra tudják kivitelezhetőek a teherautó ponyvák?

A teherautó ponyvákat bármilyen típusra kivitelezni tudjuk, többek között:

 • belföldi
 • nemzetközi (TIR)
 • rolós függönyös
 • tekerős
 • cikcakk lefűzéssel

Milyen típusú utánfutó ponyvák közül lehet választani?

Ügyfeleink részére személyre szabott igények alapján készítjük el a megrendelt utánfutó ponyvákat. Kínálatunkban a következő lehetőségek szerepelnek:

 • lehet négyoldalas nyitású
 • zárt elejű
 • egy oldalon függönyös
 • két oldalon függönyös
 • elő sátorral felszerelt és
 • ponyvafelirattal ellátott utánfutó ponyvák

Miért olyan gazdaságos megoldás a teraszok téliesítése?

Mivel a ponyva oldalfalai mobilan vannak rögzítve, így a jó idő beköszöntével le lehet szerelni és félre lehet rakni a következő szezonra. Tehát duplán jól jár, hiszen a téli hónapokban is biztosított lesz a kellő mennyiségű hely; vendégei számára, másrészt nem kell azon aggódni, hogy jövő télen ismét pénzt kell szánnia erre.

Milyen extra lehetőségek vonatkoznak a teraszokra, téliesítésekre?

A ponyvák oldalfalára rendelhet átlátszó ponyvaablakot illetve az üzleti bejáratokhoz hő függönyt is. Tegye még praktikusabbá és komfortosabbá teraszát a legjobb áron! A terasz téliesítésekre felmérés alapján tudunk árajánlatot készíteni! Ezzel is biztosítjuk, hogy csak a legjobb minőséget kapja, személyre szabottan.

Mekkora méretben forgalmazzuk ezeket a speciális kialakítású sátrakat?

Sátorponyváink 1 m2-től a több 100 m2-ig megtalálhatóak kínálatunkban. Válogasson kedvére vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat.

Milyen anyagból készülnek a sátrak? Csak a ponyvát készítik el megrendelésre?

Általában a ponyvasátrakat M2 (késedelmi tűz égésű ponyva) anyagból készítjük. Ezáltal is ügyelve arra, hogy ne csupán minőséget, hanem biztonságot is nyújtsunk megrendelőinknek. Nem csupán a ponyvát készítjük el, nem mindenki rendelkezik a nagyobb méretekhez vázszerkezettel. Igény szerint tehát vállaljuk a ponyvákhoz tartozó sátorvázak legyártását is. Ezek készülhetnek alumíniumból, acélból, rozsdamentes és fa szerkezetekből is.

Milyen extra szolgáltatásokat vállalnak a sátrak elkészítésekor?

A ponyvasátrakba igény szerint átlátszó ablakokat is beépítünk, feltéve ha idejében jelzi felénk kérését.

Továbbá: előzetes egyeztetés alapján vállaljuk a teljes kivitelezést a nagyobb raktársátrak esetében; az alapozástól egészen a tetőig. Ez a következőket foglalja magába:

 • pontalap kiásása, alapozása,
 • szerkezet felállítása, ha kell daruval,
 • ponyva felszerelése,
 • villanyszerelés

Milyen funkciót töltenek be a különféle reklámtáblák?

Elsősorban, mint ahogy azt nevük is mutatja, reklámfelületként szolgálnak legfőképpen. Ideális megoldás arra, hogy üzletét, vállalkozását népszerűsítse, termékeit hirdesse. Másik lényeges funkciójuk az, hogy ezek a reklámtáblák figyelemfelkeltőek. Minél egyedibbek, minél nagyobbak és színesebbek a reklámtáblák, annál nagyobb esély van rá, hogy észreveszik és esetleg meg is jegyzik őket az emberek.

Milyen méretben készíthetőek reklámtáblák? Hol helyezhetőek ki?

A megszokott méretektől kezdve egészen a legnagyobb méretekig készíthetőek reklámtáblák. Minél nagyobb, annál észrevehetőbb és tekintetvonzóbb egy ilyen felület. Párosítsa a méretet jól észrevehető színekkel és a sikere garantált.

Hogy hol helyezhetőek ki reklámtáblák? Íme, néhány lehetőség, ha nincs konkrét elképzelése:

 • országutak, bekötő utak és egyéb utak mentén
 • épületek falán
 • épületek kerítésén
 • a földön felállítva stb.

Milyen medencetakarókat forgalmaznak?

A klasszikus téglalap alakútól a kerekig, szinte bármilyen méretben megrendelhetőek medencetakaró ponyváink. Ha olyan méretre lenne szüksége, amely eltér a hagyományos, megszokott méretezésektől, akkor se essen kétségbe! Vállaljuk medencetakarók egyedi méretre történő gyártását is.

Miből készülnek a medencetakarók? Mennyi ideig használhatóak ezek a medencetakarók?

Medencetakaróink, ahhoz, hogy ellen tudjanak állni a változékony időjárási viszonyoknak, rendkívül magas minőségű, nagy szilárdsággal rendelkező, igen nagy szövetsűrűségű ponyvából készülnek. A ponyva kiváló minősége miatt a medencetakarók igen magas élettartammal rendelkeznek, mely elérheti a 10évet is. Mindez függ a használattól és a ponyva színétől is.